ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
Clean Team | Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών - Βιολογικοί Καθαρισμοί Αίγινα


Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό, η επιχείρησή μας “Clean Team” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας βιολογικούς καθαρισμούς σαλονιών, στρωμάτων και χαλιών σε οικονομικές τιμές.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, εφαρμόζουμε προηγμένες μεθόδους βιολογικού καθαρισμού με ειδικά μηχανήματα και ποιοτικά καθαριστικά τα οποία μπορούν να σας εξασφαλίσουν έναν υγιεινό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Αφαίρεση Λεκέδων & Οσμών
  Πλύσιμο & Απολύμανση
  Ξεπλυμα & Απομάκρυνση (Μικροβίων, Αλλεργιογόνων, Ακάρεων, Σκόνης και Ατμοσφαιρικών Ρύπων)
  Στέγνωμα
 

 


 

 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Τα στρώματά μας είναι το μέρος που περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας. Παθογόνοι οργανισμοί όπως ακάρεα, μύκητες και βακτήρια, αναπτύσσονται σε αυτό. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει τον βιολογικό καθαρισμό του στρώματός σας και να σας εξασφαλίσει ένα πεντακάθαρο στρώμα απαλλαγμένο από κάθε μικροοργανισμό και από κάθε είδους λεκέ. 
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απομακρύνετε όλους τους βλαβερούς παθογόνους οργανισμούς από το σαλόνι, τον καναπέ και τις καρέκλες της τραπεζαρία σας. Παράλληλα, με την μέθοδο βιολογικού καθαρισμού που εφαρμόζουμε μπορούμε να απομακρύνουμε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες από τρόφιμα, καφέ, λάδι, νερό, γάλα, αίμα κ.α.
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ

Ένα χαλί μπορεί να γίνει εστία αύξησης βλαβερών μικροοργανισμών που μπορούν να οδηγήσουν σε αλλεργίες και δερματοπάθειες. Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών και μοκετών που εφαρμόζουμε εξοντώνει τους βλαβερούς μικροοργανισμούς όπως τα ακάρεα, τους μύκητες και τα βακτήρια. Παράλληλα, μπορεί να απομακρύνει τυχόν λεκέδες και βρωμιές που μπορεί να έχουν προκύψει.
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να αναθέσετε τον καθαρισμό των δικών σας χαλιών και μοκετών. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αίγινα.