ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ

 
ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ
Clean Team | Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών - Βιολογικοί Καθαρισμοί Αίγινα


Η επιχείρησή μας “Clean Team” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, με την ολοκλήρωση του καθαρισμού των χαλιών και των μοκετών σας, μπορεί να αναλάβει την φύλαξη και την αποθήκευσή τους στις ιδιωτικές εγκαταστάσεις μας. 

Η φύλαξη και η αποθήκευση των χαλιών και των μοκετών σας γίνεται στις εγκαταστάσεις μας, σε χώρους απόλυτης ασφάλειας και ιδανικών συνθηκών με σταθερή θερμοκρασία, μακριά από την ηλιακή ακτινοβολία, τον σκόρο, από υγρασία και άλλους παράγοντες που είναι επιβλαβές για την ζωή του χαλιού σας.
 

 


 

 
 
ΑΣΦΑΛΗ ΦΥΛΑΞΗ

Κάθε χαλί και μοκέτα τοποθετείται σε ειδικά ράφια και ταξινομείται με βάση το βάρος, το μήκος και την ευαισθησία του. Παραμένει σε φύλαξη στις εγκαταστάσεις μας, μέχρι να το ξανά χρειαστείτε. Τότε με ένα τηλεφώνημα, το έμπειρο προσωπικό μας θα αναλάβει να σας το παραδώσει με απόλυτη φερεγγυότητα στο χώρο σας.

Με σεβασμό πάντα στην περιουσία του πελάτη, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε μαζί με τις χαμηλές τιμές μας, έχουμε κερδίσει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες σε όλη την Αίγινα.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να αναθέσετε τον καθαρισμό των δικών σας χαλιών και μοκετών. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αίγινα.