ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ

 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ
Clean Team | Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών - Βιολογικοί Καθαρισμοί Αίγινα


Η επιχείρησή μας “Clean Team” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, προσφέροντάς σας άψογο αποτέλεσμα και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Μπορούμε να αναλάβουμε τον άψογο καθαρισμό και την φροντίδα χαλιών, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί και μπορούμε να σας εγγυηθούμε άριστα αποτελέσματα καθαριότητας καθώς και τη μέγιστη διάρκεια ζωής στις φθορές από το πέρασμα του χρόνου.

Παράλληλα, πραγματοποιούμε βιολογικούς καθαρισμούς απαλλάσσοντας τα χαλιά σας από επικίνδυνα μικρόβια, μύκητες, βακτηρίδια και ακάρεα καθώς και επιτόπου καθαρισμούς σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.
 

 


 

 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Τίναγμα Χαλιών
  Πλύσιμο χαλιών
  Ξέβγαλμα - Στύψιμο χαλιών
  Άπλωμα - Στέγνωμα χαλιών
  Ποιοτικός έλεγχος & Συσκευασία
  Αποθήκευση & Φύλαξη χαλιών
 
 
Για τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά που ζωντανεύουν τα χρώματα, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, ενώ μπορούν να απομακρύνουν ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες.

Στεγνώνουν μακριά από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου, διατηρώντας τα χρώματα τους αναλλοίωτα και ζωντανά και ταυτόχρονα.

Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού, στο χαλί σας γίνεται ενδελεχείς έλεγχος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα το παραλάβετε πεντακάθαρο, απαλλαγμένο από λεκέδες και περιττά χνούδια και στεγνό.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να αναθέσετε τον καθαρισμό των δικών σας χαλιών και μοκετών. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αίγινα.