ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
CLEAN TEAM
Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών - Βιολογικοί Καθαρισμοί Αίγινα


Η επιχείρησή μας “Clean Team” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε οικονομικές τιμές, σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αίγινα.

Με αγάπη και μεράκι, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, φροντίζει τα χαλιά σας, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί με τον απόλυτο σεβασμό που του αρμόζει.

Παράλληλα, διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα, αναλαμβάνει επιτόπου καθαρισμού χαλιών και μοκετών καθώς και βιολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων, καναπέδες και πολυθρόνες σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους.
 

 


 

 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Με ένα τηλεφώνημα, η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την δωρεάν παραλαβή - παράδοση των χαλιών και των μοκετών από τον χώρο σας, την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.

Η παρουσία μας στο χώρο του καθαρισμού χαλιών και μοκετών έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δυναμική και οι έμπειροι άνθρωποι που εργάζονται στην επιχείρησή μας μοχθούν καθημερινά ώστε να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο δυναμικό και επιτυχημένο μέλλον.

Έτσι, έχοντας ως γνώμονα την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, η επιχείρησή μας εξελίσει διαρκώς τις υπηρεσίες του, ενώ η έμπειρη ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο ώστε να προσφέρει άψογο καθαρισμό για τα χαλιά και τις μοκέτες σας. 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να αναθέσετε τον καθαρισμό των δικών σας χαλιών και μοκετών. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αίγινα.